Type and press Enter.

Słów kilka o stekach

5
(1)

W Czeczotka Food & Cocktail Bar serwujemy starannie wyselekcjonowane, sezonowane steki dla prawdziwych koneserów wołowiny. Nasze mięso pochodzi z najwyższej jakości polskiej wołowiny i dojrzewa przez 5 tygodni. Dzięki sezonowaniu zyskuje wyjątkową kruchość i intensywny smak. Steki przygotowujemy na japońskim grillu KONRO wykonanym z ziemi okrzemkowej, który podkreśla ich naturalną soczystość i aromat. W menu znajdziesz m.in. soczystego rostbefa, steki Tomahawk i Porterhouse, serwowane z wykwintnymi dodatkami, takimi jak gratin ziemniaczane, wędzony szpik kostny czy sałata rzymska z limonkowym dressingiem. Nasze sezonowane steki to idealna propozycja dla tych, którzy oczekują najwyższej jakości i kulinarnego kunsztu w wyjątkowej atmosferze w samym sercu Krakowa, na Rynku Głównym.

Jak przydatny był ten wpis?

Kliknij na gwiazdce, aby ocenić!

Średnia ocen 5 / 5. Ilość głosów: 1

Brak oceń, bądź pierwszy!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *